Ana sayfa Dizi Haberleri 4 etkileyici kadın hikayesi Hayaller ve Hayatlar dizisinde bomba gibi isimler var!

4 etkileyici kadın hikayesi Hayaller ve Hayatlar dizisinde bomba gibi isimler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem televizyon hem de dijital diziler konusunda sektör müthiş bir hızya yeni yapımlar üretmeye devam ediyor. Bein Connect platformu da bu noktada iddialı ekiplerle güzel projeler hazırlamaya başladı. Erkek Severse isimli diziden sonra şimdi de Hayaller ve Hayatlar isimli proje ortaya çıktı.

Erkek Severse isimli yeni dizide; Alperen Duymaz, Yasemin Allen, Büşra Develi, Tolga Güleç gibi önemli isimler bir araya geldi. Romantik komedi hikayesi olan bu diziden sonra aynı platformun Hayaller ve Hayatlar isimli yeni projesi de dikkat çeken bir oyuncu kadrosuna sahip.

Kadın izleyicileri çok etkilemesi beklenen dizinin ekibinde yer alan 4 kadın oyuncu hikayenin de çok iyi olacağı yönünde bir izlenim veriyor. Özge Gürel, Bay Yanlış’tan sonra yeniden dizi setlerine bu yapım ile birlikte dönüş yapacak.

4 etkileyici kadın hikayesi Hayaller ve Hayatlar dizisinde bomba gibi isimler var! 7

13 bölüm sürecek olan dizinin hikayesi Yelda Eroğlu yazdı. Yeşim Ceren Bozoğlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar dizinin diğer başrol kadın oyuncuları olarak öne çıktı.

Emre Kıvılcım’ın da dizide yer alacak erkek karakterlerden birisini canlandıracağı gelen bilgiler arasında.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizi 4 kadının etkileyici hikayesi olarak öne çıkacak.