Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız’ın başrolü çok zor bir durum ile karşı karşıya!

Camdaki Kız’ın başrolü çok zor bir durum ile karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu çok başarılı şekilde devam ediyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi, çok iyi reytingler almaya devam ediyor.

Dizinin yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor. Nalan ile Sedat arasında neler yaşanacağı ve Feride Hanımın onların ilişkisinde nasıl etkilerde bulunacağı konusu merakla bekleniyor. Camdaki Kız 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Burcu Biricik’in canlandırdığı başrol karakteri olan Nalan zor durumda!

Camdaki Kız'ın başrolü çok zor bir durum ile karşı karşıya! 7

Sedat ile Nalan arasında cinsel bir yakınlaşma olmaması Feride’nin kabusu oluyor… Nalan, yeni bölümde büyük bir sınav verecek.  Muzo, Nalan ve Sedat’ı gözetleyen Feride’yi yakalar. Muzo, “Siz çocuğu için yaşadığını zanneden ama onu yavaş yavaş yok eden annelerden birisiniz” diyerek aslında Feride konusundaki en doğru tespiti yapan kişi oldu. Feride’nin aklı ise kızındadır. Öte yandan Nalan aile içerisinde zor bir durumda kalır.

Ne yapacağını bilemeyen Nalan annesini arar. Ancak Feride’den hiç ummadığı bir söz duyacaktır. Feride, “Ben senin annen değilim” diyerek Nalan’ı öylece ortada bırakacak.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte yeni bölüm fragmanı: