Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, Fatma ile tüm dünyada rekor üstüne rekor kırıyor!

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, Fatma ile tüm dünyada rekor üstüne rekor kırıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ekranlara Kanal D’nin Camdaki Kız dizisiyle geliyor şu sıralar Burcu Biricik. Oyuncu, Kırmızı Oda’da oynadığı Boncuk karakteri ile gönülleri bir kez daha fethederken, oyunculuğu ile yine Camdaki Kız’da adeta döktürüyor. Son dönemde aynı anda arka arkaya gelen projeleri nedeniyle gündemden inmiyor oyuncu.

Biricik, aynı zamanda aylar önce çekilen ve Netflix’te gösterilmeye başlanan Fatma dizisiyle de sadece ülkemizde değil, dünyanın farklı ülkelerinde de büyük dikkat çekmekte.

Oyuncu, çeşitli çevrelerden övgü dolu mesajlar alıyor dizideki oyunculuğu ile. Yurt dışından pek çok isimden de sosyal medya üzerinden beğeni mesajları geliyor.

Biricik’in istemeden de olsa seri katile dönüşen bir temizlikçi kadına hayat verdiği Fatma dizisi, 6 bölüm olarak yayınlanmakta. Özgür Önürme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı dizi, psikolojik drama türünde mini bir dizi.

Dizi, 27 Nisan 2021 tarihinde Netflix’te yayına girmişti. Usta oyuncu Uğur Yücel de Fatma dizisinde rol alan isimler arasında.

Bu arada diziyle ilgili yeni bir gelişmeyi de Burcu Biricik kendi instagram hesabından paylaştı.  Dizinin şu anda 36 ülkede ilk 10’da yer alması da büyük bir başarı.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, Fatma ile tüm dünyada rekor üstüne rekor kırıyor! 8

Bu arada Camdaki Kız dizisinin setinden de oyuncudan güzel bir sürpriz foto geldi. Kamera önünde gergin sahnelerde rol alan oyuncuların, kamera arkasındaki keyifli anları da bu fotoğrafa yansımakta…

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, Fatma ile tüm dünyada rekor üstüne rekor kırıyor! 9