Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e sette doğum günü sürprizi! Hande Erçel ile beklenen foto geldi!

Kerem Bürsin’e sette doğum günü sürprizi! Hande Erçel ile beklenen foto geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birlikte Maldivler tatiline gittikten sonra beraber olduklarının ortaya çıkmasının ardından dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Aslında Sen Çal Kapımı dizisi başladığından beri birbirlerine çok yakıştırılan ikili, uzun zaman arkadaş olduklarını belirterek, aşk dedikodularını da yalanlamışlardı.

Aradan geçen zaman içinde bir aşkın doğduğu da sezon arasında gittikleri tatilden yaptıkları paylaşımlarla öğrenildi. İkili, aşk sorularını da artık yalanlamıyor ve ilişkilerini de ‘Mutluyuz, birlikteyiz’ diyerek yanıtlıyorlar.

Şu sıralar Fox TV’deki romantik komedi dizilerinin çekimleri yeniden başlayan iki oyuncu, sette yoğun bir çalışma ortamında.

Kerem Bürsin'e sette doğum günü sürprizi! Hande Erçel ile beklenen foto geldi! 9

39. bölümüyle sezon finali yapan dizi, 9 Haziran Çarşamba akşamı 40. bölümüyle dönüyor. İzleyenleri çeşitli sürprizlerin beklediği dizinin setinde ise bir başka heyecan vardı.

4 Haziran 1987 doğumlu olan Kerem Bürsin’in doğum günü kutlamaları biraz erken başladı! Dün setten gelen pozlar, görenleri de güldürdü.

Bürsin’in pastaya yüzünün batırıldığı görülürken, aynı zamanda Hande Erçel’in de bu keyifli anlarda Kerem Bürsin’e sarıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Set ekibiyle birlikte verilen pozlarda, setteki küçük partide hayli eğlendikleri görülüyor ikilinin. Bürsin ve Erçel’in hayranları, ikilinin birlikte pozlarını görmek için merakla bekliyordu. Beklenen o fotoğraf da setten doğum günü vesilesiyle gelmiş oldu!

İşte o paylaşım…

Kerem Bürsin'e sette doğum günü sürprizi! Hande Erçel ile beklenen foto geldi! 10

Kerem Bürsin'e sette doğum günü sürprizi! Hande Erçel ile beklenen foto geldi! 11