Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’e her şey yakışıyor!..

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’e her şey yakışıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız’da ‘Nalan’ karakterine hayat veren Burcu Biricik, hafta sonunu Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde geçirdi. Daha önce Ayvalık’a bağlı Küçükköy’den tarihi bir konak aldığı haberleriyle gündeme gelen ünlü oyuncu Ayvalık’ta, eline sepeti alıp zeytin topladı.

Başında tülbent, üzerinde şalvarıyla zeytin toplarken çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Burcu Biricik’in doğal halleri takipçilerini mest etti.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'e her şey yakışıyor!.. 8

Burcu Biricik’in fotoğrafları, ‘Makyajsız haliyle de güzel’ dedirtti. Camdaki Kız dizisinde oldukça şık giyinen bir karakteri canlandıran Burcu Biricik, Netflix’de yayınlanan ve izleyicinin büyük beğenisini kazanan ‘Fatma’ dizisinde de baş örtülü bir karakteri canlandırmıştı.

Burcu Biricik geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; ‘Fatma’ dizisinin ikinci sezonunun çekileceğinin müjdesini vermişti. Başarılı oyuncu, art arda cinayetler işleyen sıra dışı bir karakteri canlandırdığı ‘Fatma’  ile Vogue dergisinin Kasım ayı sayısının kapağında yer aldı.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'e her şey yakışıyor!.. 9