Ana sayfa Dizi Haberleri ABD’de gündemi altüst eden dizi Türkiye’ye uyarlanıyor! Başrolünde Haluk Bilginer’le!

ABD’de gündemi altüst eden dizi Türkiye’ye uyarlanıyor! Başrolünde Haluk Bilginer’le!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapım şirketleri yurt dışında büyük ilgi gören dizileri Türkiye’ye uyarlamaya devam ediyor. Türkiye’ye uyarlanan diziler yurt dışında büyük başarı yakalıyor. Bu kez ABD’den bir dizi geliyor. Yayınlandığı zaman ABD’de ortalığı kasıp kavuran Your Honor dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor.

Usta oyuncu Bryan Cranston’ın başrolünde yer aldığı dizi aslında bir İsrail dizisinden uyarlanmış. 2020’de ABD’de yayınlanan dizinin ikinci sezonu da çekiliyor. Dizinin konusu ise şöyle:

Bir yargıcın oğlu trafik kazasında başka bir arabaya çarpar ve bir kişinin ölümüne neden olur. Teslim olmak yerine korkuyla oradan kaçar. Yargıç oğlunu polise teslim olması için ikna etmeye çalışırken ölen kişinin bir mafya babası olduğunu öğrenir. Bunun üzerine yargıç delilleri yok etmeye girişir. Dizi boyunca yargıcın oğlunu kurtarma çabası anlatılır.

ABD'de gündemi altüst eden dizi Türkiye'ye uyarlanıyor! Başrolünde Haluk Bilginer'le! 7

Yeni dizi ile ilgili oyuncu görüşmeleri sürüyor. Yargıç rolü için Türkiye’nin en deneyimli oyuncularından uluslararası ödüllü Haluk Bilginer’le görüşülüyor. Dizi için ayrıca en son Hekimoğlu’nda izlediğimiz Ebru Özkan ve Hasibe Eren’in adı geçiyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı diziyi Soner Caner ile Erkan Tunç yönetecek.

Yayınlandığı dönem tüm dünyayı etkisi altına alan Breaking Bad dizisinde hayat verdiği Walter White karakteriyle adını dizi tarihine altın harflerle yazdıran Bryan Cranston ABD’nin en iyi oyuncularından biri. Dolayısıyla Haluk Bilginer de ayın rolü canlandıracak en uygun isim hiç kuşkusuz. Eğer proje gerçekleşirse bizleri çok iyi bir dizi bekliyor demek.