Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın ‘Nalan’ı Burcu Biricik’in, sosyal medya paylaşımları kafa karıştırdı. Oyuncu sette mi? Tatilde mi?

Camdaki Kız’ın ‘Nalan’ı Burcu Biricik’in, sosyal medya paylaşımları kafa karıştırdı. Oyuncu sette mi? Tatilde mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Burcu Biricik, son dönemin en gözde oyuncuları arasında yer alıyor. Oyuncu, Kanal D’nin iddialı yapımı ‘Camdaki Kız’ da ‘Nalan’ karakterine hayat veriyor.

Oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Biricik, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Instagram’da, 3 milyona yakın takipçiye sahip olan güzel oyuncu, son olarak instagram hesabında doğada, koyunlarla çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Camdaki Kız'ın 'Nalan'ı Burcu Biricik'in, sosyal medya paylaşımları kafa karıştırdı. Oyuncu sette mi? Tatilde mi? 9

Burcu Biricik’in “Tabiat aşkı, insanın ümitlerini boşa çıkarmayan yegane aşktır” notuyla yaptığı paylaşım, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Camdaki Kız'ın 'Nalan'ı Burcu Biricik'in, sosyal medya paylaşımları kafa karıştırdı. Oyuncu sette mi? Tatilde mi? 10

Öte yandan, oyuncunun instastorysinde paylaştığı bir fotoğraf ise kafaları karıştırdı. Camdaki Kız dizisindeki karakteri ‘Nalan’ın fotoğrafını paylaşan oyuncu ‘Nalan in the house’ yazdı. Hayranları, oyuncunun sette mi yoksa tatilde mi olduğunu merak etti. Biricik, takipçilerine çok yakında sette olacağının mesajını verdi.

Camdaki Kız'ın 'Nalan'ı Burcu Biricik'in, sosyal medya paylaşımları kafa karıştırdı. Oyuncu sette mi? Tatilde mi? 11