Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Eda’sı Hande Erçel, hangi konuda rakiplerine açık ara fark attı?

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Eda’sı Hande Erçel, hangi konuda rakiplerine açık ara fark attı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA, 15 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında sosyal TV’deki ‘En Popüler Kadın Oyuncuları’ açıkladı.

Oyuncular, sosyal medyada paylaşılan ileti sayısına göre belirlendi. Bakalım, ekranın sosyal medyada en popüler 5 kadın oyuncusu kim oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin ‘Eda’sı Hande Erçel rakiplerine açık ara fark attı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel yıldız, 2.469.466 ileti sayısı ile listenin 1. sırasında yer aldı.

Ada Masalı dizisnde ‘Haziran’ karakteri ile ekranlara gelen Ayça Ayşin Turan, 962.409 ileti sayısı ile listenin 2. sırasında yer aldı.

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisinde ‘Esra’ karakterine hayat veriyor. Güzel oyuncu, 511.686 ileti sayısı ile listenin 3. sırasında yer aldı.

Ekranlara veda eden Star TV’nin çok izlenen Menajerimi Ara dizisinde ‘Dicle’ karakteri ile ekrana gelen Ahsen Eroğlu ise listenin 4. sırasında yer aldı. oyuncu, 143.359 ileti sayısına ulaştı.

Listenin son sırasında Kalp Yarası dizisinin ‘Ayşe’si  var. Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 122.455 ileti sayısına ulaştı.