Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın oyuncuları Enis Arıkan ile Hande Ataizi arasında sular durulmuyor!..

Camdaki Kız’ın oyuncuları Enis Arıkan ile Hande Ataizi arasında sular durulmuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi ekrana geldiği her perşembe akşamı seyirci tarafından ilgiyle izleniyor.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç , Tuğrul Tülek, Hande Ataizi ve Enis Arıkan’a, Nur Sürer, Devrim Yakut, Tamer Levent ve Şerif Erol’un da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosunun eşlik ettiği yapımda ‘Muzo’ karakterine hayat veren Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında da  koronavirüs atlatan oyuncu, yeniden karantinaya girdi. Sosyal medya hesabından takipçilerini sağlık durumuyla ilgili bilgilendiren Enis Arıkan  halsizlik ve ateşi olduğunu söyleyerek yayınladığı videoda kendisiyle temasta bulunan herkesi test yaptırması konusunda uyardı.

Enis Arıkan karantinadayken, instagram hesabından eğlenceli paylaşımlarda da bulunuyor. Oyuncunun ikinci kez hastalığa yakalanması bazı takipçilerinin farklı yorumlarda bulunmasına neden oldu. Bir takipçisinin dizinin hikayesine vurgu yaparak,

‘Enis Arıkan’ın Muzo rolüyle herkesle mesafeliyken, 2. kez corona olması ve Hande Ataizi’nin ‘Cana’ rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp hiç corona olmaması! Gerçekten kötüye hiç bir şey olmuyor, corona bile’ şeklindeki yorumu dikkat çekti.

Yorumu instagram hesabında paylaşan Enis Arıkan takipçisine ‘Duyduğum en haklı isyan’ cevabını verdi.

Camdaki Kız'ın oyuncuları Enis Arıkan ile Hande Ataizi arasında sular durulmuyor!.. 7

Enis Arıkan’ın takipçisinin yorumuna Camdaki Kız dizisinde ‘Cana’ karakterini canlandıran Hande Ataizi’nden yanıt gecikmedi. Aynı yorumu sayfasına taşıuan oyuncu, ‘Benim de corona olmuşluğum vardır, üzülmesin kimse’ yazdı.