Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkes Demet Evgar’dan yeni dizi beklerken o bambaşka bir projeyle geliyor!

Herkes Demet Evgar’dan yeni dizi beklerken o bambaşka bir projeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hiç kuşkusuz televizyon ve sinema dünyasının en yetenekli oyuncularından biri Demet Evgar. Canlandırdığı her rolü unutulmaz hale getiren Evgar izleyicilerin de en sevdiği ve her projesini merakla beklediği bir oyuncu. En son Alev Alev ile ekrana gelen Demet Evgar’dan herkes yeni bir dizi beklerken o bambaşka bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ekran dünyasına 2000 yılında Yedi Numara ile adım atan Evgar o günden bu yana birçok dizi ve filmde rol aldı. 1 Kadın 1 Erkek dizisini kariyerinin en büyük çıkışını yapmasını sağladı. Başrolünü Ceren Moray’la paylaştığı Avlu dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan yetenekli oyuncu en son Alev Alev dizisiyle ekrana geldi.

2020 yılında Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizide Demet Evgar, kocasının şiddetinden kurtulmaya çalışan bir kız çocuk annesini canlandırdı. İzleyiciler tarafından çok beğenilen dizi 28. bölümüyle final yaptı.

Herkes Demet Evgar’dan yeni dizi beklerken o bambaşka bir projeyle geliyor! 14

Alev Alev’den bu yana Demet Evgar herhangi bir projede yer almadı. Bir ara ismi Bergen filminin başrolü için geçti ancak bu haber doğru çıkmadı. Hayranları Demet Evgar’ı yeniden ekranda görmeyi çok istiyor ancak Evgar çok farklı bir projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Buna göre Demet Evgar bir albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce seslendirdiği şarkılarla sesinin güzelliği bilinen yetenekli oyuncu gazetecilere yaptığı açıklamada albüm yapmaya hazırlandığını resmen açıkladı.

Ünlü oyuncu daha önce Multitap ile Bu Şarkıyı Dinliyorsan isimli şarkıyı seslendirmişti. Daha önce birçok kez farklı projelerde şarkı seslendiren oyuncu en son Can Bonomo ile Rüyamda Buluttum isimli şarkıda düet yapmıştı.