Ana sayfa Sosyal Medya ‘Camdaki Kız’izleyicisinin ‘Sedat’ ve ‘Cana’dan midesi bulandı!

‘Camdaki Kız’izleyicisinin ‘Sedat’ ve ‘Cana’dan midesi bulandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan’ Camdaki Kız’ dizisinin ikinci sezonu çok iyi reytinglerle devam ediyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin baş rolünde yer aldığı dizi dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

Feyyaz Şerifoğlu’nun hayat verdiği ‘Sedat’ karakterinin ‘Nalan’ı bir kez daha ‘Cana’ ile aldatması izleyiciyi sinirlendirdi. ‘Sedat’ karakterinin yasak aşk meselesi dizi hayranlarını bir hayli rahatsız etti.

Sosyal medyada birçok izleyici ‘Sedat’ ve ‘Cana’ karakterlerinden iğrendiğini belirten yorumlar paylaştı. Feyyaz Şerifoğluve Hande Ataizi karakterlerini başarıyla canlandırarak izleyicinin nefretini kazandı.

‘Sedat’ ve ‘Cana’nın ilişkisiyle ilgili sosyal medyada aşağıdaki gibi yorumlar yapıldı;

Dizinin yeni bölümünde ‘Sedat’ın ‘Cana’ ile konuşmasını duyan ‘Nalan’ın ne yapacağı ise önümüzdeki bölümün merak edilen konuları arasında yerini aldı. ‘Camdaki Kız’ yeni bölümüyle 14 Ekim Perşembe saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Öte yandan ilk sezonun finalinden bu yana merakla beklenen ‘Hayri’ karakterinde Cihangir Ceyhan başarıyla yer almaya başladı. Karakterin hikayede öne çıkması ise heyecanı artırıyor. ‘Hayri’ karakterinin iyi mi yoksa kötü birisi mi olacağı merakı da devam ediyor.