Ana sayfa Sinema Savaşçı’nın Görkem’i Ekin Mert Daymaz setlere dönüyor!

Savaşçı’nın Görkem’i Ekin Mert Daymaz setlere dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Savaşçı dizisiyle izlediğimiz Ekin Mert Daymaz yakında yeniden setlerde olacak. Yakışıklı oyuncu bu kez bir film projesinde yer alacak.

2014 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Daymaz, Çilek Kokusu dizisindeki Volkan karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Gençliğim Eyvah adlı dizilerde rol alan Daymaz en son Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisiyle ekrana geliyordu. Daymaz dizide Görkem isimli bir karakteri canlandırıyordu.

Geçtiğimiz nisan ayında Savaşçı dizisi 5. sezonu ile ekranda yer aldı ama uzun süreli olmadı. Savaşçı dizisinde 10 bölüm izlediğimiz Ekin Mert Daymaz, yaz dönemini de çalışırak geçirdi.

Ekin Mert Daymaz şimdi bambaşka bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yakışıklı oyuncu Masal isimli bir filmde rol alacak. Filmin yapımcılığını Nilay Gürsoy, yönetmenliğini ise Nilay İslamoğlu üstleniyor.

Savaşçı'nın Görkem'i Ekin Mert Daymaz setlere dönüyor! 7

Çekimleri Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek filmde Ekin Mert Daymaz başrolü Nilay Deniz’le paylaşıyor. Filmde ayrıca Hakan Meriçliler, Gözde Çığacı ve Tarık Uğur Özenbaş rol alıyor. Filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacağı belirtildi. Okuma provası yapılan filmin konusuyla ilgili ise bir açıklama yok.

Masal isimli film, Savaşçı dizisiyle büyük bir şanssızlık yaşayan Ekin Mert Daymaz için güzel bir fırsat olacak.