Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, Aras Bulut İynemli ve Engin Akyürek’i kapan Disney Plus şimdi de kadın yıldızlara göz dikti!

Can Yaman, Aras Bulut İynemli ve Engin Akyürek’i kapan Disney Plus şimdi de kadın yıldızlara göz dikti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunun Türkiye’yi hedeflemesi ve birçok önemli isimli ile projeler için anlaşmalar yapması son dönemin en dikkat çeken gelişmelerinden birisi oldu.

Amerikan eğlence endüstrisinin önemli şirketlerinden olan Disney’in dijital platformu yakında Türkiye piyasasında yerini alacak. Disney Plus, platformu hayata geçirirken ünlü isimleri de yanına alarak büyük bir dünya kurmaya başladı.

Disney’i Türkiye’de kuracağı bu büyük dünyanın yıldızları ise dizi oyuncuları olacak. Kaçış isimli diziyle Engin Akyürek’i bünyesine katan Disney Plus, sonrada Aras Bulut İynemli’yi Atatürk dizisiyle izleyici karşısına çıkartacak.

1 yıldan uzun süredir İtalya’da kariyerine devam eden Can Yaman’ın da Disney Plus ile anlaştığının ortaya çıkması dikkatleri bu yeni platforma çekti…

Erkek oyuncular ile yapılan anlaşmalardan sonra şimdi de Disney Plus yetkililerinin kadın oyuncularla anlaşma zemini aradıkları ortaya çıktı.

Konuşulan isimler arasında Hande Erçel, Pınar Deniz ve Hafsanur Sancaktutan’ın isimleri öne çıkıyor… Pınar Deniz, Yargı dizisi ile Kanal D ekranında yer alırken hem Hafsanur Sancaktutan hem de Hande Erçel, dinlenme dönemini yaşıyor.

Yaz aylarından itibaren Disney Plus’un yeni ve büyük anlaşmalar yaparak Türkiye’deki dizi piyasasına büyük katkı yapması bekleniyor.

Halit Ergenç ve Şahan Gökbakar gibi isimlerle de anlaşma zemini arandığı yönünde bilgiler geliyor.