Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın başarılı Son Yaz çıkışı birbiri ardına teklif getirdi!

Hafsanur Sancaktutan’ın başarılı Son Yaz çıkışı birbiri ardına teklif getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezonun başında 26. bölümü ile birlikte final yapan Son Yaz dizisinin en çok öne çıkarttığı isimlerin başında Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz geliyor… İki genç oyuncunun uyumlu işbirliği de akıllara yazıldı…

Son Yaz dizisinde Yağmur karakteri ile gönülleri kazanan Hafsanur Sancaktutan, hem tecrübesini artırdı hem de ekranda izleyicilere farklı ruh hallerine bürünen karakterin duygularını başarılı şekilde geçirdi.

Oyunculuk yeteneklerini sergilemesi ile Son Yaz’ın kariyerinde büyük bir yeri bulunan Hafsanur Sancaktutan’a teklif üstüne teklif geliyor. Şimdiden 4 dizi teklifi aldığı bilinen oyuncu, en son Süslü Korkuluk isimli tv8 dizisi için düşünülmüştü.

Çağatay Ulusoy’un partneri Alina Boz olurken, Hafsanur Sancaktutan ise gelen diğer teklifleri değerlendiriyor.

Hafsanur Sancaktutan'ın başarılı Son Yaz çıkışı birbiri ardına teklif getirdi! 7

Oyuncuya yeni bir fırsat kapısının daha açıldığı ortaya çıktı. Engin Akyürek, Can Yaman ve Aras Bulut İynemli ile anlaşan Disney Plus’un yeni hedeflerinden birisinin de Hafsanur Sancaktutan olduğu iddia ediliyor.

Hande Erçel ve Pınar Deniz ile birlikte Disney Plus yetkilileri Hafsanur Sancaktutan’ı da kendi bünyelerine katmak ve yeni dizilerle markalarını güçlendirmek hedefinde.

Baba ve Süslü Korkuluk dizileri için görüşme yapan Hafsanur Sancaktutan, şimdi de Disney Plus’ta yayınlanacak yeni bir dijital yapım için görüşmelerde bulunuyor.

2022 yılının Disney Plus projelerinin birbiri ardına sıralanmasına da kesin gözüyle bakılıyor.