Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin Sırma’sı Buse Meral yeniden sete döndü!

Destan dizisinin Sırma’sı Buse Meral yeniden sete döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisi atv’de izleyicilerle buluşuyor ve şimdiye kadar da 6 bölüm ekrana geldi. Dizinin ilk 6 bölümlük performansı büyük ilgi çekti. Dizide Sırma karakterine ise genç oyuncu Buse Meral hayat veriyor.

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Ege’nin Hamsisi isimli dizideki Derya karakteri ile setlere adım attı. Oyuncu, sonrasında ise üst üste önemli projelerde kendisine yer buldu.

Gülperi, Bizim Hikaye, Tek Yürek ve Elimi Bırakma dizilerinde tecrübelerini artıran Buse Meral, geçen sezon yine bir tarihi dizi olan Uyanış Büyük Selçuklu’da Mahmelek karakterini canlandırdı.

2021-2022 sezonunda bir kez daha dönem dizisi tercihinde bulunan Buse Meral, Sırma karakteri ile Destan dizisinin önemli isimlerinden birisi oldu.

Dizinin çekimlerine yılbaşı arasının ardından koronavirüs vakaları nedeniyle de ara verilmişti. Buse Meral da koronavirüse yakalanan isimlerden birisi olduğu için bir süre karantinada kaldı.

Genç oyuncu, karantina sürecinin bitiminin ardından bir sorun kalmayınca yeniden Destan dizisinin çekimlerinde yer almaya başladı.

Destan dizisinin Sırma'sı Buse Meral yeniden sete döndü! 7

Aynı süreçte koronavirüse yakalanan Yaman karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear’ın da çekimlere katılmaya başladığı ortaya çıktı.

2009 yılından bu yana setlerde yer alan Sünear; Boynu Bükükler, Maral, Mayıs Kraliçesi, Kanıt Ateş Üstünde, Seven Ne Yapmaz ve Erkenci Kuş dizilerinde de rol aldı.