Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman bu sefer de aksanı İtalyan hayranlarını şaşırttı!

Can Yaman bu sefer de aksanı İtalyan hayranlarını şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay İtalya’da bir makarna firmasının reklam yüzü olan Can Yaman’ın yeni reklam filmi yayınlandı. İtalya’da reklam filmine ilgi büyük oldu. Can Yaman, Ferzan Özpetek’in yönetmenliğinde çekilen reklam filmini instagram hesabından paylaştı.

2020 yılında Türkiye’de yayınlanan ‘Bay Yanlış’ dizisinden sonra İtalya’ya yerleşen oyuncu yeni bir hayata doğru adım attı. Rol aldığı projelerle özellikle İtalya’da geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve ülkeye her gittiğinde havaalanında izdihama sebep olan Can Yaman, İtalya’da ‘Sandokan’ isimli bir dizi anlaşması yaptı ve ön hazırlıklarda yer aldı.

Ayrıca reklam filmleri çekti ve sosyal sorumluluk projelerine katıldı. Bir süredir İtalya’da bulunan yakışıklı oyuncu, İtalyan bir makarna markasının reklam filmi ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Reklam filminin yayınlanmasından sonra filme özellikle İtalyanca yorumlar adeta yağmur gibi yağdı. İtalyan Lisesi mezunu olan Can Yaman’ın İtalyanca aksanı da hayranları tarafından takdir edildi. Birçok İtalyan hayranı Can Yaman’ın konuşmasının çok başarılı olduğunu belirten yorumlar yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Yakışıklı oyuncunun başrol oynayacağı ve İtalya’da yayınlanacak ‘Sandokan’ dizisinin çekimlerine ise Kasım ayında başlanacak. Şu sıralar Türkiye’da yaptığı tatil ile magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu, sevgilisi Diletta Leotta ile yeni bir tatil deneyimi yaşıyor.

Can Yaman bu sefer de aksanı İtalyan hayranlarını şaşırttı! 8

Kasım ayında başlayacak yeni dizisinin çekimleri öncesinde enerji depolayan oyuncu, sempatik tavırlarıyla hem İtalyan hem de Türk hayranlarından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Can Yaman bu sefer de aksanı İtalyan hayranlarını şaşırttı! 9