Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Türkiye’den uzakta olmanın konforunu yaşıyor!

Can Yaman, Türkiye’den uzakta olmanın konforunu yaşıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Can Yaman, ne zaman Türkiye’ye gelse medyanın tavrı ile karşılaşıyor ama yurt dışındaki gelişmelere bakıldığı zaman, büyük başarılarının yerli basında yeterince yer bulmadığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Can Yaman, özellikle önceki hafta Brezilya ziyaretinde muhteşem bir ilgi ile karşılaştı. Havalimanından katıldığı etkinliğe kadar Can Yaman hayranları kameralara muhteşem manzaralar sundu. Ünlü oyuncunun popülerliğinin ne kadar güçlü olduğunun bir kez daha anlaşıldığı Brezilya seyahati, Türkiye’de yeterince anlatılmadı.

Ancak sosyal medyada Can Yaman hayranları güçlü etkileşimler ile bu önemli ziyaretin heyecanını yaşadı. Ünlü oyuncunun faaliyetlerinin Türkiye’de yeterince yer bulmamasının yanında, magazin gündeminden uzakta kaldığı yurt dışındaki kariyer yolculuğunun çok daha sağlıklı olduğu da zaman içinde anlaşılmış oldu.

Can Yaman, yurt dışında kendisine yepyeni bir kariyer inşa etme kararı ile doğru bir yolda olduğunu her fırsatta sergiliyor.

Can Yaman’ın İtalya’da çekimlerine 2 yıl kadar önce başlaması beklenen, büyük hazırlıklar yaptığı Sandokan isimli projesi ertelenmişti. Bu dizinin çekimlerinin Nisan ayı içinde başlayacağı ortaya çıktı.

Hatırlanacağı üzere Can Yaman, dövüş sahnelerinin olduğu Sandokan dizisi için bir dövüş ekibinden özel ders almış ve ortaya çıkan aksiyon dolu anlar da 2 yıl kadar önce sosyal medyada çok konuşulmuştu.

İngilizce çekilecek olan Sandokan dizisi, aynı zamanda Can Yaman’ın Viola Coma il Mare isimli diziden sonra İtalya’daki ikinci önemli projesi olarak gözüküyor. Bu dizinin ilk sezonu yayınlandı ve ikinci sezon çekimleri de tamamlandı.

Sandokan dizisi için yeniden kampa girdiği anlaşılan Can Yaman, sıkı bir diyet ile zayıfladı. Dövüş derslerini yeniden alan, kılıç kullanma yeteneklerini yeniden sınayan Can Yaman, ayrıca Netflix için El Turco isimli dizide de rol aldı.

Sandokan dizisinin çekimlerinin 4 ay kadar devam etmesi bekleniyor. İşte ünlü oyuncunun 2 yıl önceki çok özel çalışmasından dikkat çeken video görüntüleri: