Ana sayfa Sosyal Medya Final kararında geri dönüş olmayınca Maraşlı için herkes aynı şeyi düşünüyor!

Final kararında geri dönüş olmayınca Maraşlı için herkes aynı şeyi düşünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İzleyicilerin yüreğine dokunan diziler nadiren gelir. İşte o yapımlardan biriside Maraşlı oldu. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisine tutku ile bağlanan büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Mahur ve Celal karakterleri çok sevildi. Dizinin hikayesi de bir hayli değişik geldi ve izleyiciler Maraşlı projesini sevdi.

Sezon içinde rakipleri ile mücadele etmekte zorlanan dizinin reytinglerinin bir süre iyi gitmesi ama sonra düşüş sergilemesi talihsizlik olmuştu. Dizinin izleyicilerin kısmen ilgisini kaybetmeye başlaması ise final kararının beraberinde gelmesinin sebebi olarak ortaya çıktı.

Maraşlı iyi bir dizi projesi oldu ama ulaştığı kitlenin sınırlı olması ikinci sezonda devam etmesini engelledi. Atv ise yapabileceği en mantıklı kararı alarak diziyi yaz ortasına kadar uzatmayı göze aldı. Maraşlı dizisi yaz döneminde düşmekte olan televizyon izlenmelerine inat eder gibi iyi reytingler aldı. Yani sağlam bir destekçi grubu Maraşlı dizisini yaz döneminde de yalnız bırakmadı.

Sosyal medyadan yürütülen “Maraşlı dizisi bitemez” yorumları, oluşturulan kampanyalar sonuç vermedi. Burak Deniz, 26. bölümde final yapılacağını duyurdu. Hatta dizinin yayın günü bile değiştirildi.

Maraşlı dizisinin hayranlarının sosyal medyada yaptıkları yorumlarda en sık duyulan ifade şöyle: “Çok yazık oldu bu diziye…”

Evet, genel görüş dizinin hak etmediği şekilde finale gittiğine işaret ediyor. Sosyal medyada desteği çok güçlü olsa da atv geri adım atmadı ve dizi için artık söylenebilecek tek bir söz kaldı.

“Çok yazık oldu bu diziye…”

Maraşlı’nın 6 Temmuz Salı günü 25. bölümü ekrana gelecek. Final ise 13 Temmuz Salı akşamı 26.bölümde gerçekleşecek.

Dizinin 25. bölümünde Mahur’un Celal hakkındaki gerçekleri öğrenmesi ile yaşadığı bunalıma şahit olacaksınız. İşte yeni bölümden ilk fragman: