Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın İtalya’daki kariyer sıçraması gözlerden kaçmıyor!

Can Yaman’ın İtalya’daki kariyer sıçraması gözlerden kaçmıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Can Yaman, uzun süredir İtalya’da yaşamını sürdürüyor. Yer aldığı etkinlikler ile artık magazin gündeminin bir parçası haline gelen Can Yaman, İtalyan kamuoyu tarafından da yakından takip edilen bir star isim haline geldi.

Can Yaman’ın İtalyan kültürü ile uyuşmasının altında, okul yıllarında İtalyan Lisesi’ne giderek hem İtalyanca öğrenmesi hem de bu ülkenin kültürü ile yakın iletişim içine girmesi de önemli bir rol oynamış gözüküyor.

Can Yaman’ın İtalya’da hem televizyon kanallarında hem dergiler hem gazete ve internet sitelerinde yaptığı işlerle sıklıkla yer alması artık normal bir durum haline geldi.

Can Yaman'ın İtalya'daki kariyer sıçraması gözlerden kaçmıyor! 8

İtalya’nın en çok izlenen televizyon kanallarında programlara katılan ve İtalyan yaşam tarzına hızla adapte olan Can Yaman, sanki kendi evinde gibi rahat…

Canale 5 televizyon kanalında güçlü reytingler elde eden televizyon programlarına katılan Can Yaman’ın artık İtalyan magazin gündeminin bir parçası olduğu da net bir şekilde anlaşılıyor.

Sandokan isimli dizinin çekimleri nihayet başlarken, Can Yaman hayranları ünlü oyuncunun işlerini yakında takip ediyor. Canale 5’te hem Verissimo hem de Amici programlarında hayranları ile bağının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koyan Türk oyuncu, Viola Come il Mare isimli dizi ile yine kendisine hayran bıraktı.

Can Yaman'ın İtalya'daki kariyer sıçraması gözlerden kaçmıyor! 9

Bu İtalyan dizisinin 50 farklı ülkeye satılmış olması da Can Yaman’ın başarısı olarak görülüyor.

Can Yaman hayranları 2025 yılı içinde ise RAI kanalında Sandokan isimli heyecan yüklü diziyi izleyebilecek.