Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli, öyle bir anlaşmaya imza attılar ki ballı kaymak!

Can Yaman, Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli, öyle bir anlaşmaya imza attılar ki ballı kaymak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen dizilerinin vazgeçilmez isimleri haline gelen, son dönemin genç ve başarılı aktörleri üçü de… Can Yaman, şu sıralar İtalya’da Sandokan isimli dizide rol alırken aynı zamanda farklı firmalarla yaptığı anlaşmalarla da dikkat çekiyor. Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli ise dizi sektöründeki kariyerlerinin adeta zirvesini yaşıyorlar.

Bu üç sevilen ve rol aldıkları dizilerdeki performanslarıyla isimlerinden söz ettiren oyuncu, Disney Plus platformunun yüzü oldular! Üç oyuncu için de farklı dizilerde rol alacakları özel yapımların hazırlıkları başlamış durumda!

İlk önce Kaçış dizisinin çekimleri başladı. Engin Akyürek, 8 bölümlük Disney Plus için çekilen dizide bir başka başarılı isim İrem Helvacıoğlu ile birlikte rol alıyor. İki savaş muhabirinin başlarından geçenlerin anlatıldığı hikaye, şimdiden merak konusu.

Akyürek gibi bir diğer oyuncu Aras Bulut İynemli de yakın zamanda Disney Plus’un projelerinde rol almak için anlaşmasını yaptı. İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı yeni dizi projesi medyanın gündemine geldi ve şimdiden merak konusu oldu.

Can Yaman, Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli, öyle bir anlaşmaya imza attılar ki ballı kaymak! 8

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı dolayısı ile hazırlanan dizinin çekimlerine bu yaz başlanacak. Bu diziyle Türk izleyicisini yakalamayı hedefleyen Disney Plus’ın bir başka transfer haberi de henüz yeni geldi!

Bir süredir İtalya’da olan Can Yaman’ın da Disney Plus ile bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Yaman da platformun yeni ekran yüzlerinden birisi olduğu gündemde.

Can Yaman, Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli, öyle bir anlaşmaya imza attılar ki ballı kaymak! 9

Can Yaman’ın, Disney Plus için Ay Yapım’ın çekeceği bir dizide başrolde yer alacağı ifade ediliyor. Henüz anlaşmanın detayları ile ilgili bir netlik yok ancak projenin sır gibi saklandığı da konuşulan bir durum.