Ana sayfa Dizi Haberleri Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul ve ardından Kuruluş Osman’da bir ilki başardı!

Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul ve ardından Kuruluş Osman’da bir ilki başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 yıl süren ve TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul isimli fenomen dizinin yapımcısı Bozdağ Film oldu… Aynı şirketin devam projesi olan Kuruluş Osman da üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor. Her iki dizide hala yer alan tek bir oyuncu var.

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Didem Balçın, 2014 yılından bu yana Selcan Hatun karakterine hayat veriyor. 2 dizide toplam 8 yıl boyunca bulunan oyuncu projenin en dikkat çeken ismi oldu…

Diriliş Ertuğrul döneminde Engin Altan Düzyatan ile aynı seti paylaşan Didem Balçın, şimdi ise Kuruluş Osman’da başarılı rolüne devam ediyor. Yılların eskitemediği bir isim olarak öne çıkan oyuncu, youtube’daki sohbet programında böyle uzun soluklu bir projede olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Didem Balçın, şunları söyledi: “Seyirci olarak sizler büyük bir hazinesiniz. Böyle uzun soluklu bir seride yer almak kısaca cevaplanacak bir şey değil. Hayatta insanlar anılarıyla yaşar. Sekiz yıllık bir süreç, bir sürü yaşanmışlık var. Hepsi yaşanırken çok anlamlı. Böyle bir şansa kavuştuğum için hep şükrediyorum. Selcan Hatun benim kalbimde çok önemli bir yerde.”

Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul ve ardından Kuruluş Osman'da bir ilki başardı! 7

Oyuncunun dizideki bakışları da sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi oluyor. O bakışların sahne gereği olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Bir de Selcan Hatun artık içimde bir yerde, bir parçam oldu. İster istemez Selcan’ın diyaloglarını söylerken onun bir bakışı oluyor. Şu an yapmaya çalışsam da yapamayabilirim. Selcan Ana’nın bakışı sadece etrafında kendi çevresindeki insanlar varken, öyle zor anlarda ortaya çıkıyor” açıklamasını yaptı.