Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta’yı ailesiyle tanıştırdı, mutluluk pozları sosyal medyaya yayıldı!

Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta’yı ailesiyle tanıştırdı, mutluluk pozları sosyal medyaya yayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ile Diletta Leotta aşkının hangi noktaya geldiğini anlatan fotoğraflar İstanbul’da ortaya çıktı. Can Yaman, ailesi ile sevgilisi Diletta Leotta’yı tanıştırdı. İstanbul Boğazı’nda birlikte yemek yiyen aile mutlu halleri ile dikkat çekti.

Roma’da bir uçak uçuran ve mesajıyla sevgilisine evlenme teklif eden Can Yaman, görüşüne bakılırsa hedefine adım adım yaklaşıyor. Diletta Leotta’nın Can Yaman’ın ailesi ile tanışması ilişkileri için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta'yı ailesiyle tanıştırdı, mutluluk pozları sosyal medyaya yayıldı! 9

Can Yaman bu buluşmayı ayarlayarak bir başka mesaj daha verdi. Aşkının bir reklam olmadığını, Diletta Leotta’yı gerçekten sevdiğini de tüm Türkiye’ye göstermiş oldu.

Aile buluşmasından yansıyan fotoğraflar da çiftin ne kadar keyifli ve uyumlu olduklarını anlatıyor. Diletta Leotta yemekte yaşanan anları instagram hesabından yayınlayarak ne kadar mutlu olduğunu gösterdi.

Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta'yı ailesiyle tanıştırdı, mutluluk pozları sosyal medyaya yayıldı! 10

8 aydır İtalya’da bulunan Can Yaman, böylece Türkiye hasretini de gidermiş oldu.

Sevdikleri ile buluşmak Can Yaman’a çok iyi geldi. Diletta Leotta ayrıca Ayasofya’yı da ziyaret etti.

Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta'yı ailesiyle tanıştırdı, mutluluk pozları sosyal medyaya yayıldı! 11