Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan sonra Demet Özdemir de İtalya’da önemli bir kariyer adımı attı!

Can Yaman’dan sonra Demet Özdemir de İtalya’da önemli bir kariyer adımı attı!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş isimli dizide başrolde yer alan Can Yaman ile Demet Özdemir ikilisi hem ülkemizde hem de dünyanın birçok ülkesinde popüler isimler haline geldi. İki başarılı oyuncunun eğlenceli dizideki başarısının ardından yurt dışındaki hayranların çok genişlediği gözüküyor.

Can Yaman bu durumu çok doğru bir şekilde değerlendirerek İtalya’ya gitti ve burada birçok organizasyonda yer aldı. Can Yaman, popülerliğini de yurt dışında çok geniş kitlelere yaymaya devam etti.

Demet Özdemir ise yurt dışına Can Yaman kadar büyük çıkışlar gerçekleştirmek istemedi. Demet Özdemir’in İtalya’da yayınlanan Elle dergisinin kapağında yer alması yurt dışı açılımı noktasında önemli adımlardan birisi olarak gözüküyor.

İtalya’da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Demet Özdemir, İtalyan Elle dergisine kapak oldu.

Çekim için geçtiğimiz ay İtalya’nın Milano şehrine giden ve İtalyan dergisi için röportaj veren Özdemir, “Başarısızlık ve olumsuzluk duygusu üzerinde durmamaya çalışıyorum. Her gün kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim düşüncesi beni başarıya götürüyor” diye konuştu.