Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta İtalya’nın şampiyonluğunu kutladı!

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta İtalya’nın şampiyonluğunu kutladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam EURO 2020’de final maçı vardı. İngiltere ve İtalya arasındaki maçı İtalyanlar kazanınca ülke ve halkı sevince boğuldu. Bu sevinci yaşayanlar arasında artık İtalya ile özdeşleşen Can Yaman ve sevgilisi Dilette Leotta da vardı.

Can Yaman ve sevgilisi bu çok önemli maçı kaçırmadı. Maçı evde arkadaşlarıyla birlikte izleyen çift, İtalyanların zaferinin ardından sevinçlerini yüzlerini İtalyan bayrağı renkleri olan yeşil, kırmızı ve beyaza boyayarak kutladı.

Can Yaman da bu mutluluklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Yüzleri boyalı halde poz veren Can Yaman ve sevgilisi fotoğrafta çok mutlu görünüyordu. Can Yaman paylaşımına “Un Amore İtaliano” (Bir İtalyan Aşkı) notunu da düştü.

Can Yaman ve Diletta Leotta bir süre önce Türkiye’deki tatilleriyle magazin basınının gündeminde geniş yer tutmuştu. Çift Bodrum’da tekne turu yaparken paparazzileri de peşinde sürüklemişti.

İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’yı ailesiyle tanıştıran Can Yaman, hep birlikte keyifli bir tatil yapmıştı. Bu buluşma Can Yaman ve sevgilisinin evlenecekleri yönünde ilerlediklerinin bir işareti olarak yorumlandı.

İstanbul ve Bodrum tatillerinin ardından İtalya’ya dönen oyuncuya ilgi yine yoğun oldu. Can Yaman İtalya’ya gider gitmez Roma’da İtalyan fanları ile bir araya geldi.