Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan sonra İtalya’da Burak Deniz rüzgarı esecek!

Can Yaman’dan sonra İtalya’da Burak Deniz rüzgarı esecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’da Türk dizilerine olan yoğun bir ilgi var… Erkenci Kuş dizisiyle birlikte bu ilgi çok daha arttı. İtalya’da adeta bir Türk rüzgarı esiyor dersek yanlış olmaz.

Demet Özdemir ile Can Yaman İtalya’da o kadar ünlü oldu ki, magazin gündeminde sıklıkla yer almaya başladılar. İtalyan izleyiciler Türk dizilerinin de hikayelerini, oyunculuk performanslarını ve atmosferi çok beğendi. Hem Bay Yanlış hem de Sen Çal Kapımı dizileri de İtalya’da yayınlanmaya devam ediyor.

Türk oyunculara gösterilen bu yoğun ilgi Burak Deniz’i de öne çıkarttı. Dünyanın ünlü markalarından Prada’nın marka elçisi olan Burak Deniz, yakında İtalya’ya gidecek. Türkiye’de Maraşlı dizisi ile yine hayranlık uyandıran oyuncu şimdi de İtalya’da kariyerinin önemli adımlarından birisini atacak.

Can Yaman’dan sonra İtalya gündemine Burak Deniz de yine bir diziyle girecek. Ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in Cahil Periler isimli dizisinde Burak Deniz’in de yer alması büyük bir fırsat.

Can Yaman'dan sonra İtalya'da Burak Deniz rüzgarı esecek! 7

Ünlü oyuncu da bu fırsatı iyi değerlendirmeyi hedefliyor. 12 Temmuz’da final yapacak olan Maraşlı dizisinin ardından Burak Deniz, İtalya’ya gidecek. Roma’ya karantina sürecini da tamamladıktan sonra oyuncunun sete çıkması bekleniyor.

Temmuz ayında yeni dizisinin çekimlerine katılacak olan Burak Deniz, 4 bölümde oynayacak. Cahil Periler dizisinin final sahnesi de İstanbul’da çekilecek.