Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin Kaan’ı Erdem Şanlı ayrıldı ve yeni dizi anlaşması yaptı!

Son Yaz dizisinin Kaan’ı Erdem Şanlı ayrıldı ve yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Son Yaz dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk başarıları ile çok konuşuldu. İyi reytingler alan dizi sosyal medyada da büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu. Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi ile Ali Atay ve Funda Eryiğit ikilisi çok iyi uyum sağladılar.

Son Yaz, ilk sezonuyla akıllarda yer alan, duygusal sahneleri ile de yürekleri yakan bir yapımdı. Bu dizide Kaan karakterine hayat veren Erdem Şanlı da iyi bir fırsat yakaladı ve bunu da iyi kullandı. Şanlı, dizinin ikinci sezonunda yer almayacak. Oyuncu, yeni sezon için ise yeni bir anlaşma yaptı.

Erdem Şanlı, 2018 yılında Vatanım Sensin dizisi ile setlere adım atmıştı. Avlu’da Oğuz’u canlandıran oyuncu ardından ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kısa bir süre Dinçer rolünde yer aldı.

Yasak Elma’da Aksel olarak izlediğimiz Şanlı, asıl çıkışını ise Son Yaz dizisinde Kaan olarak yaptı. Oyuncu yeni sezonda ise Tolgahan Sayışman’ın yeni kurduğu yapım şirketi ile anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Erdem Şanlı, Han Medya Yapım’ın yeni dizisi Limit için anlaşma yaptı.Dizide Yavuz karakterini canlandıracak olan oyucunun performansı şimdiden merak konusu oldu.