Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin imzayı attı, yeni yuvası belli oldu!

Ebru Şahin imzayı attı, yeni yuvası belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisi sayesinde büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. 3 sezon süren dizinin finalinden sonra ise güzel oyuncuya birçok teklifin yapıldığı ortaya çıktı.

Ebru Şahin yeni dönemde hangi projeyi tercih edecek? İşte bu soru hayranları tarafından çok soruldu. Oyuncunun Destan isimli Bozdağ Film’in yeni dizisinde başrolde yer alacağı ortaya çıkınca da hayranları bu duruma çok sevindi.

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman gibi güçlü dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film’in yeni tarihi dizisinde bu sefer Ebru Şahin’i çok farklı bir karakterde izleyeceğiz. Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden daha önceki 9.yüzyılda geçen hikayede bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak olan yeni dizi heyecanla bekleniyor.

Destan dizisi için daha önce sözbirliği yapan Ebru Şahin ile yapımcının imzaları da attığı artık her şeyin netleştiği gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu.

Güçlü bir prodüksiyon ile gelen yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Emir Khalilzadeh’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri için Temmuz ayının sonu işaret ediliyor.

Ebru Şahin’in partnerinin kim olacağı konusu da merakla bekleniyor. Oyuncunun partnerinin kimin olması konusunda sosyal medyada hayranlardan birçok mesaj geliyor.

Yakında bu ismin belli olması bekleniyor.