Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın iptal ettiği dizi için Maraşlı’nın yıldızı Burak Deniz öne çıktı!

Can Yaman’ın iptal ettiği dizi için Maraşlı’nın yıldızı Burak Deniz öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, son dönemde İtalya’da ününe ün katmaya devam ediyor. Önce bir reklam filminde rol alan ve çekimlerde de Ferzan Özpetek ile birlikte çalışan ünlü oyuncu, şimdilerde ise dizi çalışmalarına devam ediyor.

Can Yaman, Sandokan isimli İtalyan dizisinin çekimleri öncesinde çok yoğun bir spor ve antrenman programı uyguluyor… Oyuncu, dövüş sahneleri için özel bir ekip tarafından çalıştırılıyor. Ayrıca formunu korumak için de spor yapmayı ihmal etmiyor… Yaman’ın Ferzan Özpetek ile bir başka projesi daha vardı.

Özpetek’in merakla beklenen Cahil Periler isimli dizi projesinde Can Yaman ile çalışması bekleniyordu. Hatta ikili anlaşma bile yapmıştı. Ancak şartlar Can Yaman’a izin vermedi. Ferzan Özpetek ile mutlaka bir projede yer almak istediğini sıklıkla söyleyen oyuncu, zaman sorunları nedeniyle Cahil Periler projesinden ayrılmak durumunda kaldı.

Can Yaman’ın bu ani gidişinin ardından ise Ferzan Özpetek yeni isim arayışlarına başladı. Bu isimlerden birisi de Burak Deniz…

Son dönemde atv ekranında yayınlanan Maraşlı dizisinde Celal karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Bizim Hikaye ve Yarım Kalan Aşklar dizilerinin ardından Burak Deniz, Maraşlı ile müthiş bir çıkış yaptı… Oyuncu, Alina Boz ile de çok iyi bir uyum yakaladı.

Ferzan Özpetek’in Burak Deniz’in havalimanından bir fotoğrafını instagram hesabından yayınlaması da dikkat çekti.

Can Yaman'ın iptal ettiği dizi için Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz öne çıktı! 7