Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi final yapmıyor, büyük değişime imza atıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi final yapmıyor, büyük değişime imza atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizi hayranlarını sevindiren gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda dizinin yaz aylarında da devam edeceğine yönelik duyumlar olduğu belirtiliyordu. Bu duyumlara yenileri eklendi.

Fox TV, anlaşılan o ki, Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyumundan vazgeçmek niyetinde değil. Sen Çal Kapımı’nın yaz aylarında da yayınlanmasına yönelik olarak duyumları doğrulayan yeni gelişmeler var. Dizide önemli değişimlerin yakında izleyici tarafından hissedilmesi bekleniyor.

Bir süredir kasvetli bir havaya bürünen, bir türlü iki aşağın kavuşamaması üzerine kurgulanan senaryo, yaz aylarına da uyacak şekilde yeni bir konsepte doğru ilerleyecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sen Çal Kapımı dizisi ilk başladığı dönemde olduğu gibi daha neşeli ve enerjik bir yapım haline dönüşecek…

Senaristlerin dram yapımı kıvamına çevirdikleri dizi, tekrar aslına geri dönüyor… Artık daha komik ve eğlenceli sahneler izleyeceksiniz.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi müthiş enerjileri ve uyumları sayesinde diziyi bu noktaya kadar taşıdı. Son bölümdeki reyting düşüşü ise akılları karıştırmıştı.

Dizinin yeniden eskiye dönüşü ile birlikte izleyici ilgisinin de tekrar yükselmesi bekleniyor.

Sosyal medyada zaten dizinin büyük bir gücü var. Geçtiğimiz bölümde dizinin 23 ülkede TT listesine girdiği ve 2 milyon tweet’in atıldığını, aylardır da en çok konuşulan konular arasında yer aldığını hatırlatalım.