Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere hayranlarını nasıl mest etti?

Cansu Dere hayranlarını nasıl mest etti?

tarafından sevda

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon ekranlara damga vuran dizisi Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere dizi biter bitmez soluğu tatilde aldı.

Pandemi şartlarından da  dolayı yoğun ve yorucu  bir sezon geçiren güzel oyuncu tatilde yorgunluk atıyor. Dere, instagramda paylaştığı tatil pozlarıyla da hayranlarını mest ediyor. İşi dışında göz önünde olmayı çok sevmeyen güzel yıldız, sosyal medyayı da çok aktif kullanmıyor.

Cansu Dere hayranlarını nasıl mest etti? 9

Sadakatsiz’in çekimleri devam ederken verdiği bir röportajda “yorulduğunu ancak emeklerinin karşılığını aldığını dile getiren oyuncu; Setten evine gece gidebildiğini ve uyuduktan sonra sabah da sete gittiğini anlatmış ‘O kadar düz bir hayatım var ki, dur bakalım set bitsin ona göre tatil planı yapacağım’ demişti.

Cansu Dere hayranlarını nasıl mest etti? 10

Dere, beklediği tatile kavuştu. Deniz ve güneşin tadını çıkarak oyuncu, daha şimdiden yeni sezona bomba gibi gireceğinin sinyallerini veriyor. Fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Cansu Dere’nin tatil fotoğrafları da hayranları ve oyuncu arkadaşları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Cansu Dere hayranlarını nasıl mest etti? 11