Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz ek iş yapmaya başladı!

Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz ek iş yapmaya başladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinde baş rolü paylaşan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz iyi bir ikili oldu. Zaman zaman aralarında aşk dedikoduları çıksa da ikili çok iyi arkadaş olduklarını açıkladı.

Dizi setinden sürekli birbirlerinin fotoğraflarını çekerek instagramda takipçileriyle paylaşan çiftten Alp Navruz’un son paylaşımı hayranlarını güldürdü. Oyuncu, eline kamerayı aldı ve partnerine poz verdi. İnstagramda paylaştığı fotoğrafının altına da ‘Ek iş’ yazdı.

Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz ek iş yapmaya başladı! 8

Oyuncunun paylaşımına, Ada Masalı dizisinde birlikte rol aldığı, dizide ‘Batu’ karakterini canlandıran ve  geçtiğimiz bölümde diziye veda eden rol arkadaşı Erdem Kaynarca da ‘Sektör bırakmadın yeter artık!’ şeklinde esprili bir yorum yaptı. Alp Navruz’un paylaşımı takipçilerinden kısa sürede pek çok yorum ve beğeni aldı.

Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz ek iş yapmaya başladı! 9

Ada Masalı dizisi Alp Navruz’a uğurlu geldi. Bir kozmetik markasının yüzü olan Alp Navruz öte yandan 2018 ile 2019 yılları arasında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde birlikte rol aldığı Alina Boz ile bir giyim firmasının reklam filmi için yeniden bir araya gelecek.

Defacto markası ile anlaşma yapan ikilinin reklam filmleri hayranları tarafından daha şimdiden heyecanla bekleniyor.