Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinin Tuna’sı Volkan Severcan’ın kızı Melis Severcan evlendi!

Çocuklar Duymasın dizisinin Tuna’sı Volkan Severcan’ın kızı Melis Severcan evlendi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Volkan Severcan, uzun yıllardır sinema filmlerinde ve dizilerde yer alan usta bir aktör… Birçok projede izlediğimiz oyuncu, en çok da Çocuklar Duymasın isimli dizideki Tuna karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Volkan Severcan, 2011 yılından 2019 yılına kadar Çocuklar Duymasın dizisinde başarıyla rol aldı. Son dönemde yeni bir projesi bulunmayan oyuncu, kızı Melis Severcan’ın düğünüyle gündeme geldi…

Melis Severcan, uzun zamandır birlikteliğini sürdürdüğü tekstilci Vedat Yavuz’un oğlu, Anadolu Gelişim Tekstil’in kurucularından Canset Yavuz ile evlendi.. İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleşen düğünde, Volkan Severcan’ın uzun yıllar rol aldığı “Çocuklar Duymasın” dizisi ekibinden birçok isim de yer aldı.

Nilgün Belgün, Erhan Yazıcıoğlu, Şebnem Özinal, Göksel Kortay gibi isimlerin yer aldığı nikah töreninde, gelin hanımın nikah şahitliğini ise Tamer Karadağlı üstlendi.

Çocuklar Duymasın dizisinin Tuna'sı Volkan Severcan'ın kızı Melis Severcan evlendi! 7

Şahitlerin ve davetlilerin huzurunda Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat tarafından kıyılan genç çiftin nikahında heyecanlı anlar yaşandı.

Nikah öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melis Severcan ve Canset Yavuz; “Tek bir şey söylemek istiyoruz. Çok mutluyuz ve birbirimizi çok seviyoruz.” ifadelerini kullandı.

Volkan Severcan ve Müge Severcan kızlarının mutluluğunu paylaşarak; “Bir kızımız vardı şimdi bir de oğlumuz oldu, böyle güzel bir aile ile hayatımızı birleştirdiğimiz için çok şanslıyız” ifadelerini dile getirdi.