Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın ile akıllardan çıkmayan Tamer Karadağlı’nın yeni dizisi Serhat da ilgiyi hak ediyor!

Çocuklar Duymasın ile akıllardan çıkmayan Tamer Karadağlı’nın yeni dizisi Serhat da ilgiyi hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin dijital platformu olan Tabii’de yayınlanan ve dikkat çeken dizilerden birisi de Serhat oldu… Çocuklar Duymasın projesi ile özdeşleşen Tamer Karadağlı, taşfırın erkeği Haluk karakteri ile akıllara yer edinmişti. Bir aile babası rolüyle izleyicilerin aklında kalsa da Tamer Karadağlı’nın farklı projelerdeki etkili rollerini de hatırlayan birçok izleyici bulunuyor.

Son dönemde ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı Serhat isimli aksiyon dizisine de ilgi artarak sürüyor. Tabii platformunda yayınlanan Serhat dizisi, Özel Harekat mensubunun hayat hikayesi olarak öne çıkıyor.
Terör ile mücadele eden Özel Harekat’ın ilk mensuplarından olan ve uzun yıllar da Türkiye sınırını korumak için mücadele eden Serhat Ulubey karakterinin, özel bir vazife için yıllar sonra İstanbul’a gelmesini ve bambaşka bir şehir ile karşılaşmasını anlatan Serhat dizisi, günümüz dünyasının gerçeklerine ışık tuttuğu için de izleyiciler tarafından ilgi görüyor.

Serhat Ulubey karakteri ile de hafızalarda yer edinmeye başlayan Tamer Karadağlı’nın oyunculuk performansını da diziyi seyredenler çok başarılı buluyor. Dizinin devam etmesini arzu eden de geniş bir izleyici kitlesi olduğunu söylemek lazım.

Serhat dizisinin çekimlerinin kamera arkasında yayınlanan görüntüler de dijital platformlarda ilgi çekti.

Tamer Karadağlı’nın videoda yer alan repliğindeki şu sözler de Serhat dizisinin ana fikrini anlatmaya yetiyor:

“Her yere sızmışlar. Kimse güvende değil, kimse kendisini güvende hissetmiyor. Ne kendilerini ne de çocuklarını… Her hareketimizi biliyorlar, nereye gideceğimizi, kimi yakalayacağımızı, demek ki içeride de birileri var. Hepsini tek tek bulacağım.”

Tamer Karadağlı’nın yanı sıra dizide yer alan isimlerden birisi de Nefise Karatay oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarının unutamadığı oyunculardan olan Nefise Karatay, yıllar sonra yeniden setlere Serhat dizisi projesi ile çıkmış oldu.

Tamer Karadağlı’nın Çocuklar Duymasın dizi projesindeki rol arkadaşlarından Volkan Severcan’ın da Serhat dizisinde yer aldığını belirtelim.

İzleyiciler ilk sezonunu çok beğendikleri Serhat dizi projesinin devam etmesini istiyor ve ikinci sezonu hakkında gelecek açıklamaları bekliyor.