Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Karadağlı Serhat dizisiyle bomba gibi geliyor!..

Tamer Karadağlı Serhat dizisiyle bomba gibi geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta oyuncu Tamer Karadağlı ekranlara en son Savaşçı dizisiyle gelmişti. Savaşçı dizisinin son döneminde hikayeye dahil olan Tamer Karadağlı, çok karizmatik bir hava estirmişti.

Tamer Karadağlı hayranları da onun asker hallerini çok beğenmiş ve usta oyuncuya bu tür rollerin de çok yakıştığı yönünde değerlendirmeler yapılmıştı. Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı ‘Albay Oktay Göktürk’ olarak güzel bir anı bıraktı. Şimdi ise usta oyuncu yeni dizisinde yine aksiyon dolu bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

TRT Dijital için oluşturulan Serhat isimli dizide Güneydoğu’daki terör operasyonlarında yer alan ve sonrasında İstanbul’a dönen bir özel harekatçıyı canlandıracak olan Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisindeki halini çok beğenen hayranlarına yeni bir sürpriz yapmış olacak.

Tamer Karadağlı Serhat dizisiyle bomba gibi geliyor!.. 7

Tamer Karadağlı instagram hesabında, rol arkadaşı Nefise Karatay ile dizinin setinden bir fotoğrafını yayınladı. Serhat dizisini Bora Tekay yönetiyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizide ‘Leyla’ rolüne hayat veren Nefise Karatay, Tamer Karadağlı’nın partnerini oynuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor; Volkan Severcan (Faik), Demir Karahan (Vasıf), Muhammet Emre Kaya (Sarp), Tutku Topaç (Defne), Haluk Özenç (Tankut), Filiz Çelik (Müjgan), Mert Özbek (Fırat), Burcu Karakaya (Gökçe), Pınar Tuncegil (Zerrin) ve Tamer Yiğit (Cemil).