Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D ekranında harika bir dizi başlıyor!

Kanal D ekranında harika bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayları diziler konusunda izleyicilere büyük fırsatlar sunuyor. Birbirinden ilginç ve eğlenceli yapımlar Haziran ayı ile birlikte bir bir izleyicilerin karşısına çıkacak. Kış sezonu dizileri bitecek, yerine yeni yazlık diziler gelecek. Bu yapımlardan birisi de Baht Oyunu.

Uzun süredir Kanal D’nin tanıtımlarını yayınladığı dizinin eğlenceli bir hikayesi ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Dizinin ilk bölümünü 15 Haziran Salı akşamı izleyebileceksiniz. Baht Oyunu 1. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 15 Haziran Salı 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Birinci bölümden 2. yeni fragman da paylaşıldı ve eğlenceli bir hikayenin gelmekte olduğunu fragmandan anlayabilirsiniz.