Ana sayfa Dizi Haberleri Çok şaşıracaksınız! Kulüp dizisinde Çelebi’nin gençliğini canlandıran oyuncu bakın kim çıktı!

Çok şaşıracaksınız! Kulüp dizisinde Çelebi’nin gençliğini canlandıran oyuncu bakın kim çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Altı bölümden oluşan ilk kısmıyla Türkiye’de yeni bir gündem yaratan Kulüp dizisinin dört bölümlük ikinci kısmı da çok beğenildi. Dizinin en önemli karakterlerinden biri de Fırat Tanış’ın canlandırdığı Çelebi karakteriydi. Dizinin ikinci kısmında Çelebi karakterinin gençliğini görenler çok şaşırdı. Zira canlandıran oyuncu bir yerden tanıdıktı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp dizisinin ilk kısmı altı bölümden oluşuyordu. İlk kısımda hapishaneden çıkan Matilda’nın yıllar sonra bulduğu kızı Raşel’le annekız olabilme çabasını ve 1950 yıllarda azınlıkların yaşadığı acıları anlatıyordu.

Dizinin ilk kısmında kötü ve hain bir karakter olarak izlediğimiz Çelebi, ikinci kısımda merhametiyle izleyiciyi çok etkiledi. Çelebi, ya da eski adıyla Aziz aslında Matilda’nın geçmişinden gelen bir karakterdi. İlk kısımda çok net göremediğimiz Aziz’in yüzü, dizinin ikinci kısmında daha net görülüyordu.

Çok şaşıracaksınız! Kulüp dizisinde Çelebi’nin gençliğini canlandıran oyuncu bakın kim çıktı! 7

Aziz’in gençliğini gören izleyiciler gözlerine inanamadı. Çünkü Aziz’i canlandıran oyuncu Yargı dizisinin katili Engin’i canlandıran Onur Durmaz’dı. Yargı dizisindeki performansıyla büyük bir çıkış yapan yetenekli oyuncu bu diziden önce Kulüp’te küçük bir rolü canlandırmıştı.

30 yaşındaki yetenekli oyuncu en büyük çıkışını Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisiyle yaptı. Genç oyuncu dizide Engin Tilmen’in ezik ve itilmiş bir karakterden öfke dolu bir katile dönüşümünü başarıyla canlandırarak dikkatleri üzerine çekti.

Onur Durmaz Kulüp ve Yargı dışında Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi ve Niyazi Gül Dörtnala filmlerinde rol aldı.