Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan yeni sinema filmi Benden Ne Olur? ile ilgili şaşırtıcı itiraf!..

Hazal Kaya’dan yeni sinema filmi Benden Ne Olur? ile ilgili şaşırtıcı itiraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yapımcılığını Medyapım, CJ ENM ve Ay Yapım’ın birlikte üstlendiği ve Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filmi 14 Ocak Cuma günü vizyona girecek.

Yönetmeliğini Murat Şenöy’ün yaptığı filmde baş rollerde ünlü oyuncular Hazal Kaya ile Onur Tuna yer alıyor. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren Hazal Kaya yeni filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

Daha kendisine film için teklif gelmeden önce filmin uyarlandığı kitabı okuduğunu söyleyen Hazal Kaya, “Kitabı ilk okuduğumda ne tatlı bir film olur diye düşünmüştüm. Meğer o sırada hakları Medyapım tarafından çoktan alınmış. Bir süre Sertab’ı kim oynar diye Aslı’ya yalandan birtakım fikirler verdikten sonra ‘Aslında ben oynamak isterim’ dedim ve süreç başladı” itirafıyla da şaşırttı.

Hazal Kaya'dan yeni sinema filmi Benden Ne Olur? ile ilgili şaşırtıcı itiraf!.. 9

Hazal Kaya filmde, kendisi için biçilmiş hiçbir kalıba uymayan, uymakla bir derdi de olmayan, düşe kalka kendini ve hayatı keşfetmeye çalışan, cesur, eğlenceli, hassas, şapşal bir kadın olan ‘Sertab Bal’ karakterine hayat veriyor. Hazal Kaya, karakterin en çok hangi yönünden etkilendiğini ise şu sözlerle açıkladı;

“Ben okurken de oynarken de Sertab’ın hata yapmakla ilgili kendini bu kadar özgür hissetmesinden çok etkilendim. Merakla ve zevkle peşinden koşuyor hayatın, şartlar el vermiyorsa başka bir yolunu buluyor mutlaka. Çok seviyorum Sertab’ı.

Hazal Kaya'dan yeni sinema filmi Benden Ne Olur? ile ilgili şaşırtıcı itiraf!.. 10

Daha önce böyle bütün zaaflarıyla sahip çıktığımız, ne yapacağını merak ettiğimiz ve kaderini bir erkeğin varlığına bağlamadığımız bir kadın karakter yazıldığını görmemiştim. Ya da o senaryo bana hiç gelmedi bundan çok etkilendim.”

Hazal Kaya, ‘Senden ne olur?’ sorusunu ise şu şekilde cevapladı; “Bana, ‘Senden şu olmalı’ dendi daha çok, fikrim sorulmadı. Bir süre ciddiye alsam da bir şekilde dar geldi o çizilen alanlar, dinlemekten vazgeçtim. Şimdi de benden ne olup ne olmadığını keyifle yaşayıp görüyorum aslında.

Hazal Kaya'dan yeni sinema filmi Benden Ne Olur? ile ilgili şaşırtıcı itiraf!.. 11

Hata yapmaktan daha az korkuyorum galiba, bir de kontrol edemeyeceğim şeylerle ilgili daha az endişeleniyorum. Rahatlamamın sebebi bu. Benden gaddar patron olmaz, takım işi değil de bireysel çalışmak zorunda olduğum hiçbir mesleği yapamam. Masabaşı iş yapamam. Benden bunlar çıkmaz.”