Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yakında bu diziyi konuşacağız! Camdaki Kız dizisinden beklenen haber geldi!

Çok yakında bu diziyi konuşacağız! Camdaki Kız dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon ortasını geçmiş, sezon sonuna doğru ilerlerken, Kanal D yeni bir atılım yapmak için hazırlanıyor! Sezonun iddialı yapımlarından Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda’ya kardeş bir dizi geliyor! Üstelik hikayesiyle de en az bu üç dizi kadar büyük dikkat çekmesi bekleniyor. Zira Camdaki Kız dizisi de diğerleri gibi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden yazdığı aynı isimli kitabından uyarlama.

Yeni sezona damga vuran diziler, Budayıcıoğlu’nun kitaplarından alıntılananlar oldu. Camdaki Kız dizisi de aynı süreci izleyecek gibi görünüyor! Bir başka etken de oyuncu kadrosu! Başrolde yer alan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can olarak çok sevilmesi de dizinin daha başlamadan büyük ilgi görmesini sağlıyor.

İkiliyi ekranda çok yakıştıran ve ‘Başka bir dizide başrolde oynasalar keşke’ diyen pek çok izleyicinin isteği olduğu ve OGM Pictures imzalı dizide iki isim yeniden buluşuyor.

Camdaki Kız için daha önce yapılmamış bir reklam kampanyası da yapıldı. Önce Burcu Biricik, elinde kitabı okurken kendisinin de heyecanlı olduğunu gösteren kısa bir video ile görüldü kanalda.

Daha sonra Biricik ile birlikte dizinin oyuncuları teker teker Camdaki Kız dizisinin kadrosunda olduklarını söyleyen bir videoda yer aldılar.

Bu kampanya sonrasında diziyle ilgili güzel bir gelişme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter sayfasından dizinin çekimlerinin başladığını duyurdu! Hızlı bir şekilde toparlanan kadro ile birlikte hemen çekimlere geçildi. Yakın zamanda da ekrana gelmesi bekleniyor dizinin.

Camdaki Kız’da Burcu Biricik Nalan, Feyyaz Şerifoğlu da Sedat karakterlerine hayat verecekler. Nisan ayında dizinin yayınlanması bekleniyor. Ancak dizinin kardeş dizileri olan diğer üç diziyle çakışmaması için onların yayın günleri dışında bir günde yayınlanması bekleniyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Hande Ataizi, Tamer Levent, Şerif Erol, Nur Sürer, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Nihal Menzil, Enis Arıkan, Feri Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı rol alıyor. Camdaki Kız dizisinin yönetmenliğini ise Kadın dizisinin de yönetmenliğini yapan Nadim Güç üstleniyor.