Ana sayfa Dizi Haberleri Resmen tımarhane! Masumlar Apartmanı yeni bölümde büyük şok! Bir sahne var ki çok fena!

Resmen tımarhane! Masumlar Apartmanı yeni bölümde büyük şok! Bir sahne var ki çok fena!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölüm tanıtımında işlerin iyice çığırından çıktığı görülüyor! Safiye ve İnci arasındaki gerginlik had safhaya tırmanırken, yaşanacak bir olay sonrasında ise her şey alt üst olacak! İnci, bir şekilde Han’a olan aşkında evde kalmaya devam etse de sinir krizine giriyor!

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümünde heyecan yükseliyor! Yeni bölüm fragmanında, geçtiğimiz hafta Han’ı çöplükte gören İnci’nin şoke olduğu anlar bölümün final sahnesiydi.

İnci’nin gördüklerinden sonra Han’dan kaçmaya çalışması ile birlikte evde de istenmeyen gelişmeler yaşanıyor. Safiye ve İnci arasındaki gerginlik iyice tırmanacak! İnci’nin Safiye’ye çıldırmış bir şekilde ‘Suuus’ diye bağırdığı sahnede, normalde kimseye dokunamayan Safiye’nin İnci’ye sert bir tokat attığı görülüyor.

Resmen tımarhane! Masumlar Apartmanı yeni bölümde büyük şok! Bir sahne var ki çok fena! 7

Safiye’nin evdekilere “Gelin hanım bizi tedavi ettirmeye doktora götürecekmiş” sözlerinden sonra Safiye’nin sert bir tokat attığı görülmekte. Bu arada Safiye, Naci’yi de sözleriyle fena halde kıracak!

Neriman ve Ege cephesinde de beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Gamze’nin de olduğu bir ortamda Ege’nin babasının Neriman’a “Benim oğlan sana aşık” sözleri sonrası hepsi kalakalıyor!

Bu arada apartmana taşındığından beri İnci ve Han’ın huzurunu kaçıran Esra da evinde kendisine ait olmayan bir heykel bulup korkuya kapılıyor! Han’ın Esra’nın evine girip o heykeli bıraktığı anlaşılırken, Esra ise büyük şok yaşıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 25. bölüm tanıtımı: