Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinde değişen dengeler çok şaşırtacak!

Çukur dizisinde değişen dengeler çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının sevilen Show TV dizisi Çukur’da finale adım adım gidiliyor… Dizinin son 13 bölümünü çekmeye başladıklarını ifade eden Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, finalin yaklaşmakta olduğunun işaretini vermişti. Dizinin 115 bölümü geride kaldı. Bu akşam 116. yeni bölüm ekrana gelecek. Geçtiğimiz hafta yaşanan zaman atlaması sonrası bazı değişiklikler yaşanmıştı. Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakterinin imajı ve tavrı da büyük değişim geçirmişti. Yeni bölümde şimdi de Yamaç’ın dostları ile kavuşma sevincini bulacaksınız.

Çukur bu akşam 4. sezonun 24. bölümüyle ekrana gelecek. Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak.

Çukur dizisinde değişen dengeler çok şaşırtacak! 7

Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek.

Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

“Çukur” merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!