Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur dizisinde final tarihi açıklandı! Geriye kaç bölüm kaldı?

Çukur dizisinde final tarihi açıklandı! Geriye kaç bölüm kaldı?

tarafından ker_def

Şimdiye kadar 128 bölüm yayınlanan Çukur dizisi, 4 sezondur ekranda fırtına estirmeye devam ediyor. Dün akşam yeni bölümü yayınlanmayan dizinin ne zaman final yapacağı ortaya çıktı. Dizinin finaline 3 bölüm kaldığı ortaya çıktı. Çukur 131. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak. Dizinin son 3 bölümünde bir sürpriz de var. Yeni bir karakter ve yeni bir oyuncu geliyor.

Show TV’nin fenomen dizisi, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un büyük finaline son 3 bölüm kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca’nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Çukur dizisinde final tarihi açıklandı! Geriye kaç bölüm kaldı? 1

Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan ‘Çukur’un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu. Koçovalı Kardeşler’in Amca’ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram’a hayat verecek Akkaya, dün ilk sahnesi için sete çıktı.

Çukur dizisinde final tarihi açıklandı! Geriye kaç bölüm kaldı? 2

Ünlü oyuncunun canlandırdığı Şahram karakterinin final öncesi Çukur’da dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

‘Çukur’ son 3 bölümüyle Pazartesi akşamları Show TV’de…