Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisindeki üst üste ayrılıklardan sonra şimdi yeni karakter geliyor!

Çukur dizisindeki üst üste ayrılıklardan sonra şimdi yeni karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin finale doğru adım adım gittiği şu günlerde, en çok konuşulan detaylardan birisi de üst üste yaşanan ayrılıklar… Dizinin 4. sezonu yine başarılı bir tempo ile devam ediyor. Hikaye sağlam ilerlerken, oyunculuk performansları izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Mayıs sonunda final yapacak olan diziden üst üste ayrılıklar yaşanması da dikkatleri çekti.

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka, yeni dizi anlaşması yaptıktan sonra yapıma veda etmişti. Camtavanlar isimli yazlık dizide izleyeceğimiz Kubilay Aka’nın önceki hafta ayrılışının ardından geçtiğimiz bölümde de Karaca karakterine hayat veren Ece Yaşar diziye veda etti.

Karaca sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Ece Yaşar, sosyal medyada da çok popüler olmuştu. Şimdi ise diziye yeni veda edecek olan ismin Kulkan Erdenet karakterini canlandıran Genco Özak olduğu ortaya çıktı. Üst üste ayrılıklarla sarsılan diziye yeni katılan bir isim de ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, İsmet isimli yeni bir karakter hikayeye dahil oluyor.

Çukur dizisindeki üst üste ayrılıklardan sonra şimdi yeni karakter geliyor! 7

Ay Yapım imzalı diziye katılacak olan isim Çağla Özavcı…. Daha önce Sen Anlat Karadeniz, Kalbimdeki Deniz, Acı Aşk gibi yapımlarda da rol alan oyuncu, 4. sezon 34. bölüm itibari ile yani 19 Nisan’dan itibaren dizide olacak.

1991 İzmir doğumlu olan oyuncu, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

6 yıldır oyunculuk yapmakta olan Özavcı, O Hayat Benim dizisi ile sektöre adımını attı.