Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinden sonra Damla Sönmez yeni projesinde çok mutlu!

Çukur dizisinden sonra Damla Sönmez yeni projesinde çok mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Damla Sönmez en son Çukur dizisinde yer aldı… Efsun karakteri ile izlediğimiz oyuncu yeteneklerini sergilediği Show TV dizisinde hayranlarını da çok etkilemişti…

Aras Bulut İynemli ile iyi bir dizi çifti olan Damla Sönmez, 131. bölümüyle birlikte final yapan fenomen dizinin ardından yeni bir işe başladı… Geçen yıl ilk sezonu Blu TV’de yayınlanan Saygı dizisinin kadrosuna katılan Damla Sönmez, kısa bir dinlenmenin ardından yeniden kamera karşısına geçti.

Damla Sönmez, sette arkadaşları ile kısa sürede kaynaştı. Nejat İşler, Erkan Can, Miray Daner ve Boran Kuzum’un başrollerinde yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor… Çekimleri süren dizinin setinde ise oyuncular birbirleri ile yeniden kaynaşmanın keyfini yaşıyor.

Çukur dizisinden sonra Damla Sönmez yeni projesinin çok mutlu! 3

Hikayeye ikinci sezonda katılan Damla Sönmez de Miray Daner ile birlikte pozuyla setteki keyifli anı takipçilerinin beğenisine sundu. Instastory’den paylaşım yapan Damla Sönmez, yeni setinde gayet mutlu görünüyor ve yeni imajıyla da dikkat çekiyor.

Çukur dizisinden sonra Damla Sönmez yeni projesinin çok mutlu! 4

Damla Sönmez ayrıca All Magazin dergisine verdiği poz ile de dikkatleri çekti. Derginin Temmuz – Ağustos sayısına konuşan oyuncu için yapılan paylaşımda “Yaş aldıkça üstüne koyarak ilerleyen, her deneyimin kıymetini bilen, akışta kalmayı başaran” ifadeleri kullanıldı.

Çukur dizisinden sonra Damla Sönmez yeni projesinin çok mutlu! 5