Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in iki paylaşımı çok özel mesaj içeriyor!

Demet Özdemir’in iki paylaşımı çok özel mesaj içeriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şimdilerde Şükrü Özyıldız ile birlikte Aşk Taktikleri isimli sinema filminin setinde bulunan Demet Özdemir, sosyal medyada paylaşımları ile de çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu sosyal medyayı çek etkili kullanıyor. 14 milyon takipçiye doğru adım adım giden oyuncu dünyanın birçok ülkesinden hayrana sahip.

Gün içinde instastory’den sık sık güler yüzlü paylaşımlar yapan sempatik oyuncu, takipçilerine pozitif enerji aşılamayı da ihmal etmiyor. Demet Özdemir’in son dönemde yaptığı iki önemi paylaşım güçlü mesajlar veriyor.

Anne ve babasının ayrılması sonrası Demet uzun süre babasıyla görüşmemişti. Bir röportajında oyuncu, “Babamla yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır” diye konuşmuştu.

Demet Özdemir'in iki paylaşımı çok özel mesaj içeriyor! 8

Babası ile her şeyin yolunda olduğunu anlatan bir poz yayınlayan Demet Özdemir, ailenin ne kadar önemli olduğu mesajını verdi.

Oyuncu bir başka paylaşımıyla daha önemli bir mesaj verdi. Demet Özdemir’in hayvan sevgisi biliniyor. Oyuncunun evinin bahçesi adeta kedi bahçesine döndü.

Demet Özdemir'in iki paylaşımı çok özel mesaj içeriyor! 9

Sempatik oyuncu, bahçesinde yine bir kedinin yavruladığını ‘Arkadaşlar başka bir anne yavruladı yine’ paylaşımı ile duyurdu.