Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Taner’i Berk Atan, gönlünü bakın kime kaptırdı?

Gönül Dağı dizisinin Taner’i Berk Atan, gönlünü bakın kime kaptırdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü oyuncu Berk Atan için geride bıraktığımız sezon çok başarılı geçti… Gülsim Ali İlhan ile birlikte TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı isimli dizide başrolde yer alan Berk Atan, müthiş bir sezon geçirdi.

Kariyerinde altın bir fırsatı önünde bulan ve dizideki performansın ile de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiren Berk Atan, 30. bölümde sezon finali yapan dizinin çekimlerine ara verilmesi ile birlikte tatile çıktı. Eylül ayına kadar dinlenecek olan oyuncu, tatil görüntüleri ile çok konuşuluyor.

Berk Atan’ın gönlünü kaptırdığı isim ise magazin gündeminde tanınan birisi çıktı… Sosyal medya fenomeni olan Selin Yağcıoğlu ile tatil görüntüleri ortaya çıkan Berk Atan, hayatından oldukça memnun. İkilinin aşk yaşadığına dair magazin basınında iddialar ortaya atıldı. Görüntüler de bu iddiaları destekliyor.

Selin Yağcıoğlu ismi daha önce de magazin gündemine Özcan Deniz ile aşk yaşaması ile girmişti.

Kameraların denizde konuşurken yakaladığı Berk Atan ile selin Yağcıoğlu’nun ilk görüntüsü magazin gündeminde çok konuşuldu. Berk Atan, aşk yaşadığı iddia edilen Selin Yağcıoğlu ile denizde keyifli anlar yaşadı. Bu anlar da kameralar tarafından görüntülendi. İşte o görüntüler: