Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinin sevilen karakteri geri döndü!

Çukur dizisinin sevilen karakteri geri döndü!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Çukur, finale doğru ilerlerken bazı karakterler de üst üste vedalarıyla üzüyor. Ogeday, Nehir ve Cengiz karakterlerinin peş peşe ölmesinin ardından sona doğru yaklaştığı netleşen dizide bir süredir görünmeyen Vartolu Sadettin’in geri dönüşüne tanık olacaksınız. Bir süre yapımdan uzak kaldığı için senaryo gereği Afganistan’a gönderilen Vartolu Sadettin, karakteri 112. bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Temmuz ayında oğlu Marsel’in doğumunun ardından Erkan Kolçak Köstendil bir süre uzaklaşmak istemişti ve senaryoda da bunun için değişiklik yapılmıştı. Peki dizinin bu akşam yayınlanacak olan 112. bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar…

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Afganistan’da bulunan Vartolu’nun telefonundaki mesajlara baktığı sahnede Selim’den gelen sesli mesaj dikkat çekiyor.

Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay’ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken, Çağatay’ın Çukur’u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalılar’ın elini kolunu bağlayacak. Vartolu’nun Afganistan’da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenecek. Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Çağatay ve Kulkan’ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan, bir Koçovalı’yı daha ölümle burun buruna getirecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Nejat İşler, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!