Ana sayfa Sosyal Medya Çukur ile iyi çıkış yapan Hazal Subaşı ile Uraz Kaygılaroğlu yeni dizi çifti olabilir!

Çukur ile iyi çıkış yapan Hazal Subaşı ile Uraz Kaygılaroğlu yeni dizi çifti olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı ve Uraz Kaygılaroğlu, son dönemin öne çıkan iki başarılı ismi… İki genç ve sevilen oyuncunun yeni sezonda partner olma ihtimali belirdi. Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren Üç Kuruş isimli dizi için önemli görüşmeler yapılıyor.

Oyuncu arayışları devam eden dizideki karakterler için çeşitli deneme çekimlerinin yapıldığı da ortaya çıktı. Mafyatik bir dizi olan Üç Kuruş’ta polis de güçlü şekilde yer alacak. Efe, Kartal ve İrfan karakterleri arasında yaşanacak olaylar dizinin temelini oluşturacak.

Efe karakteri için hala Ekin Koç’tan haber bekleniyor. Kartal karakteri için ise zaten Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma yapıldı. Şimdi ise Kartal’ın partneri için arayışlar sürüyor. Deneme çekimleri yapılan isimlerden birisinin de Hazal Subaşı olduğunun ortaya çıkması hayranlarını çok mutlu etti.

Çukur ile iyi çıkış yapan Hazal Subaşı ile Uraz Kaygılaroğlu yeni dizi çifti olabilir! 7

Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile dikkatleri çeken Hazal Subaşı, 2018 yılından bugüne kadar üst üste yer aldığı projelerle tecrübesini artırdı. Geniş bir hayran kitlesine kavuşan Subaşı özellikle de Çukur dizisinde Nehir karakterini canlandırarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti.

Güzelliği ile de bilinen ve yetenekleri ile hayranları tarafından yakından takip edilen oyuncunun Üç Kuruş dizisinin kadrosuna katılma ihtimali belirdi.

Uraz Kaygılaroğlu ile Hazal Subaşı’nın deneme çekiminde bir araya geldiği ortaya çıktı. Kaygılaroğlu, Subaşı’nı instagram’dan takibe alması da hayranları bir hayli heyecanlandırdı.

Üç Kuruş projesinde yeni bir dizi çiftinin doğumu anlamı taşıyan bu gelişmede tek eksik ise, henüz Hazal Subaşı ile imzalar atılmadı. Denemelerde performansı beğenilen oyuncu zaten Çukur kadrosunda yer aldığı için Ay Yapım tarafından iyi bilinen bir isim…

Hazal Subaşı konusunda önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor.