Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisine Çukur’dan bir transfer var!

Üç Kuruş dizisine Çukur’dan bir transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından titizlikle hazırlanan Üç Kuruş, bilindiği üzere Show TV’nin yeni dönemdeki en iddialı projelerinden birisi olacak.

İçerde’nin ardından 4 sezon süren Çukur dizisiyle adeta bir konsept oluşturan Ay Yapım, bunu Üç Kuruş ile sürdürerek, bu tür projeleri seven izleyicileri yeniden kazanmak istiyor.

Üç Kuruş dizisi için yapılan oyuncu görüşmeleri de devam ediyor. Kartal karakteri için anlaşma sağlanan Uraz Kaygılaroğlu dışında kimlerin yapımda rol alacağı merakla bekleniyor.

Ekin Koç ile de görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında. Üç Kuruş dizisi için bir oyuncu daha belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çukur dizisinde Meke karakterini canlandıran Aytaç Uşun, dizinin netleşen ikinci oyuncusu oldu.

Üç Kuruş dizisine Çukur'dan bir transfer var! 7

Çukur dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Aytaç Uçun, yeni sezonda yine Show TV ekranında ve Üçü Kuruş dizisinde izleyicilerle buluşacak.

2014 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Doksanlar dizisinde Ozi olarak dikkat çekmiş ve Kalp Atışı dizisindeki Hakan karakterine hayat vermişti.

Çukur dizisinde yer alarak geniş kitleler tarafından tanınan Aytaç Uşun, 2017 ile 2021 yılları arasında 4 sezon boyunca dizide kalma başarısı gösterdi. Çukur sayesinde büyük tecrübe kazanan oyuncu, Üç Kuruş’a geçiş yaptı ve kariyer yolculuğunda önemli bir kazanım daha elde etti.