Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur oyuncularından Üç Kuruş dizisine manevi destek!

Çukur oyuncularından Üç Kuruş dizisine manevi destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon süren Çukur dizisi Haziran ayında final yaparak ekranlara veda etti. Dizide Cumali karakterine hayat veren Necip Memili, yeni projesiyle ilgili yaptığı açıklamada Çukur ekibi ile görüşmeye devam ettiğini de söyledi.

Kanunsuz Topraklar isimli dönem dizisiyle Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan Necip Memili, sakal ve bıyıksız yeni imajıyla çok dikkat çekti. Ali Gelik isimli kötü bir adam karakterine hayat veren oyuncu, Çukur ekibi ile bağlarının ise kopmadığını dile getirdi.

Ünlü oyuncu, Ay Yapım imzalı olan Show TV’nin yeni dizisi olan Üç Kuruş’un setine giderek destek verdiklerini de söyledi. Oyuncu, Çukur’daki dizi ekibinin yeni oyuncularla Üç Kuruş isimli projeyi çekmeye başladığını hatırlattı ve setin de evinin çok yakınında olduğunu söyledi.

Çukur oyuncularından Üç Kuruş dizisine manevi destek! 1

Çukur ekibi ile abi-kardeş ilişkilerinin bulunduğunu anlatan Necip Memili, “Ev ziyaretleri oluyor, dışarıda buluşuyoruz. Top oynuyoruz, bir sürü şey yapıyoruz. Onlarla bağı kopartmıyoruz. Şimdi Çukur ekibi Üç Kuruş çekiyor. Benim evimin aşağısında çekiyorlar. Sete de gidiyorum. Ben gidiyorum, Aras gidiyor, bizim ekip gidiyor” şeklinde konuştu.

Necip Memili’nin bu sözlerinden Aras Bulut İynemli’nin de Üç Kuruş dizi setine giderek ekibe destek verdiği ortaya çıkmış oldu.

Asya isimli bir kızı bulunan Necip Memili, babalığın dünyanın en güzel şeylerinden birisi olduğunu, evliliğinin de iyi gittiğini söyledi.