Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur gidiyor, yerine Mucize Doktor’un başrolünün olduğu iddialı bir yapım geliyor!

Çukur gidiyor, yerine Mucize Doktor’un başrolünün olduğu iddialı bir yapım geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın 4. sezonla birlikte ekrana veda edecek olan Çukur dizisinin yerine bir başka iddialı proje hazırlığında olduğu kulislerde konuşulmakta. Çukur’un 7 Haziran’da yayınlanacak final bölümü heyecanla beklenirken, yeni sezonda ise yapımcı firmanın, yine Çukur kadar iddialı bir yapımın hazırlığında olduğu öğrenildi.

Yeni dizinin de yine Show TV’de ekrana gelmesi gündemde. Projesinin isminin Üç Kuruş olacağı ile ilgili bilgiler de konuşulan detaylar arasında.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizinin 3 erkek başrol oyuncusu olacak. Bu başrollerden birisinin kim olacağı ortaya çıktı!

Oyunculuğu ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi ilk sürpriz! Fox Tv’de iki sezondur ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde oynadığı otizmli doktor Ali Vefa karakteri ile izleyicinin kalbini bir kez daha çalan başarılı oyuncu Taner Ölmez.

Çukur gidiyor, yerine Mucize Doktor'un başrolünün olduğu iddialı bir yapım geliyor! 7

Ölmez’in rol arkadaşlarının kimler olduğu henüz belli değil. Ancak en az onun kadar dikkat çeken ve başarılı iki ismin daha başrolde yer alacağı dizi ile ilgili detaylar şimdilik bu kadar. Gelişmeleri bizler de sizlerle paylaşacağız.